Хотел Блу Ориндж се намира на самия морски бряг и единствено пясъчните дюни го отделят от плажната ивица на красивия и спокоен залив. Комплексът се намира в непосредствена близост до Созопол.

Двойните стаи и студията се намират в основния хотелски корпус и са с гледка към външния басейн или градината на хотела. Апартаментите са разположени в уютни триетажни вили във вътрешния двор на комплекса.

Хотелът предлага Ол Инклузив програма. Два пъти седмично се организират и специализирани тематични вечери. Има огромно разнообразие от ястия, както от европейската кухня, така и специалитети от традиционната българска кухня. Барът на плажа е изпълнен в екзотичен карибски стил.

През лятото температурата на водата в басейните е 27-29 Cº. Можете да разчитате на спасителите, както и на безупречната поддръжка и чистота на басейните. 

Вътрешен басейн, парна баня, фитнес, масажи, анимация, детски клуб, мултифункционално игрище също са на разположение на гостите.

Ползването на паркинг /20 паркоместа/, интернет достъп в общите части на хотела и, чадър и шезлонг на басейна и на плажа е безплатно.

Препоръчваме хотел Блу Ориндж за семейна ваканция в Созопол. Предимства са отличната локация, Ол Инклузив програмата, релакс центъра, красивата градина и топлото гостоприемство.

Местоположение

Хотел Блу Ориндж е построен на самия морски бряг и единствено пясъчните дюни го отделят от плажната ивица на красивия и спокоен залив. 
Хотелът се намира в непосредствена близост до Созопол и на 39 км от летище Бургас.

Стаи

Хотел Блу Ориндж разполага с двойни стаи, студия и апартаменти с една или две спални. Легловата база на комплекса е с общ брой от 231 легла, разпределени в 23 апартамента, 33 студия и 48 двойни стаи. 
Всички помещения за настаняване предлагат удобство и уют на почиващите, разполагат с климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, телефон и безжичен интернет.